Specialistische reiniging

Professionele reiniging van uw interieur

Specialistische reiniging en conserveren

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Interieur / meubilair reiniging

Wij reinigen met professionele stoomstofzuiger machines waarbij we nat en droog kunnen reinigen. Wel zo handig want wanneer wij weggaan kunt u weer gebruik maken van uw interieur. Door te stomen op 185 graden met 10 bar zijn de bacteriën verleden tijd en door mee te nevelen met aloë vera geur ruikt alles weer fris.

Vloerbedekking en gestoffeerde meubels zorgen voor een warme uitstraling van uw bedrijfspand. Zijn tapijten en vloerbekleding vervuild dan doen ze helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie. Ook zijn stof- en vuildeeltjes vaak aanleiding voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Eenvoudigweg stofzuigen is zeker na langere tijd vaak onvoldoende voor bedrijfspanden en ruimtes die u intensief benut.

Personeel van Schoonmaakbedrijf Katwijk dat een bank specialistisch reinigt.

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Waarom kiezen voor specialistische reiniging door ons?

Zelfs een vaak schoongemaakt huis kan veel baat hebben bij een professionele grondige reiniging. Meestal zijn er te veel plekken in huis die aandacht vereisen om ze regelmatig schoon te maken. Dit resulteert vaak in een opeenhoping van stof, vet en andere opeenhopingen in het huis, voornamelijk in ruimtes die minder vaak worden schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Katwijk zorgt voor een professionele ecologische schoonmaak van uw huis, zodat u er zeker van bent dat niet alleen uw huis schoon gemaakt wordt, maar ook dat de producten veilig zijn voor uw gezin, dieren en het milieu.

Ons specialistische reiniging is sterk genoeg om de diepste vlekken te verwijderen. Daarnaast is ons apparatuur zo ontworpen dat het door zijn zachte afwerking meubels niet zal beschadigen.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat we op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan