Opleveringsschoonmaak

Vakkundige schoonmaak in de bouw

Opleveringsschoonmaak

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Schoonmaak in de bouw doen wij sinds dag één

Wij zijn dan ook VCA*-gecertificeerd. Aannemers en Bouwbedrijven hebben vaak een planning te halen om het op tijd te leveren aan de bewoners. Uiteraard moet er nog even van alles gebeuren op het laatste moment. De schilder moet nog het e.e.a. doen en de badkamer moet nog gekit worden of de vloerboer is nog niet klaar in de gangen of algemene ruimtes. Dit en nog veel meer hebben wij in alle combinaties gehad en altijd met perfecte afronding weten op te leveren aan onze opdrachtgevers.

Wij werken met de controlesystemen zoals bv ED Controls en lopen alle punten nogmaals langs voor een frisse start voor de nieuwe bewoners. Daarin werken we nauw samen met de uitvoerders en andere onderaannemers. Solide fundering voor een strakke afwerking doen we samen. Ook voor u als wij de kans krijgen onze passie en specialisme met u te delen.

Ook bij koop- en huurhuizen worden eisen gesteld aan de oplevering.
Wij kennen de regels en geven u één zorg minder.

Referenties waar we trots op zijn:

Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in Wassenaar

Waarbij wij tijdens de bouw realisatie ruim twee jaar de schoonmaak hebben bijgehouden. De bouw oplevering hebben wij toen mogen uitvoeren in opdracht van de hoofd aannemer Caddell Construction uit Montgomery VS.

Penitentiaire Inrichtingen meerdere locaties over Nederland.

Van jaarlijks schoonmaak beurt tot incidentele opdrachten i.o.v. het Rijksvastgoed staan wij altijd paraat. Grootste opdracht tot op heden was een bruto vloer oppervlakte van 32.000m2 vloeronderhoud, sanitair reiniging, glasbewassing etc.

Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag

Hiervoor hebben wij op Vliegveld Valkenburg voor meerdere gerenoveerde bedrijfunits de opleverschoonmaak uitgevoerd.

De Bloem in Rijnsburg

In twee fasen waarbij eerst 98 woningen en daarna 106 woningen zijn opgeleverd aan De Raad Vastgoed.

KBM Groep

Dagelijks doen wij meerdere mutatie oplevering schoonmaak voor KBM Onderhoud & Renovatie. Daarbij doen wij ook de bijkomende werkzaamheden zoals behang verwijderen en sanitaire demontage en sloopwerk. 1500 woningen opgeleverd tot op heden en met trots loopt de teller door.

Schoonmaak in de bouw.

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Waarom kiezen voor opleveringsschoonmaak door ons?

Wij maken gebruik van professionele industriële apparatuur zoals krachtige stofzuigers, scrubbers, hogedrukreinigers en meer. Hiernaast bezit Schoonmaakbedrijf Katwijk de beste natuurlijke middelen voor uw project. Op deze manier zorgen wij voor het beste resultaat bij het opruimen  en reinigen van uw pand na de bouw of renovatie.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat wij  op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan