Over ons

Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Katwijk

Al sinds 1998 is Schoonmaakbedrijf Katwijk actief in de schoonmaakbranche.
Wij zijn een familiebedrijf met korte communicatie lijnen en vooruitstrevende doelen binnen de organisatie.

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf Katwijk

“De branche op de voet volgende met nieuwe technieken en werkmethodes zorgen we ervoor dat de klant optimaal profiteert van onze diensten.”

Al sinds 1998 is Schoonmaakbedrijf Katwijk actief in de schoonmaakbranche. Wij zijn een familiebedrijf met korte communicatie lijnen en vooruitstrevende doelen binnen de organisatie.De branche op de voet volgende met nieuwe technieken en werkmethodes zorgen we ervoor dat de klant optimaal profiteert van onze diensten.

Waar wij voor staan

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen en kwaliteit leveren aan onze klanten behoort tot onze prioriteiten. Om onze afspraken, prioriteiten waar te maken zijn we dagelijks gefocust voor u en uw onderneming paraat. In al de jaren hebben we van reguliere kantoor schoonmaak tot industriële schoonmaak ervaring opgedaan. Ook voor uw onderneming willen we graag een scherpe blik werpen in de kosten. Wij adviseren u wanneer gewenst inzake schoonmaakmiddelen, schoonmaakfrequentie, tijdstippen en het eventueel inzetten van machines. Want als u kunt besparen op de kosten met behoud van kwaliteit vanwege een efficiëntere methode, willen wij u graag vrijblijvend komen informeren.

Efficiënt en innovatief

Samen met gekwalificeerde medewerkers werken wij efficiënt en innovatief met de focus op mens, milieu en resultaat. Hierbij laten wij ons inspireren door de bewezen methodes als Six Sigma en Lean Kaizen. Onze werkwijze individueel ingericht per klant, zorgt ervoor dat uw onderneming niet alleen kwalitatief vooruit loopt maar tevens haar steentje bijdraagt aan duurzaam ondernemen. Schoonmaakbedrijf Katwijk staat op ieder tijdstip van de dag voor u klaar zodat u ook bij calamiteiten van onze schoonmaakdiensten gebruik kunt maken.

Een schone werkplek voor iedereen

Samenwerken met ons levert u méér op dan een mooi visitekaartje. Een schone werkplek is een plek waar je met plezier werkt. Waar creativiteit de ruimte krijgt. Onderzoek wijst uit dat een schone werkplek de werksfeer, de gezondheid van uw medewerkers en de behaalde resultaten ten goede komt. Bel ons als u ook wilt ervaren dat schoonmaken anders kan en meer te beteken heeft voor uw onderneming.

Vraag een offerte aan!

Geinstresseerd in onze diensten en wilt u graag meer informatie en/of inzicht in de tarieven? Vraag dan nu een offerte aan en we zullen u hier zo snel mogelijk van voorzien!