Onderwijs schoonmaak

Professionele schoonmaak van onderwijsinstellingen en kinderopvang

Onderwijs schoonmaak

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Onderwijsinstellingen en kinderopvang

Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een goede beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met de beschikbare tijd met oog voor het vaal beperkte budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij Schoonmaakbedrijf Katwijk aan het juiste adres. Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie.

Waarom kiezen voor onderwijs schoonmaak door ons?

Wij hebben bewezen dat wanneer u met Schoonmaakbedrijf Katwijk werkt, hoogwaardige service mogelijk is tegen een prijs die niet boven uw budget uitkomt. Dat belooft natuurlijk ieder ander bedrijf in de schoonmaakbranche. Wat maakt ons anders? Wij geloven dat ons belangrijkste verschil kan worden samengevat met één woord: Passie.

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Een klaslokaal na reiniging.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat we op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan