Hotelschoonmaak

Professionele verzorging en schoonmaak van hotels

Hotelschoonmaak

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Uw hotel iedere dag blinkend schoon en fris

Hotelschoonmaak en Interieurverzorging betekent een prettige werkplek voor uw collega’s, een schone receptie, sanitaire voorzieningen en frisse vergaderzalen om uw klanten te ontvangen.

Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over zodat uw pand altijd schoon is. Onze vakmensen denken graag mee en in overleg met uw wensen maken wij een schoonmaakplanning waarin de kwaliteit en resultaat perfect op elkaar is afgestemd.

Dit houdt in dat wij u voorzien van maatwerk dat bij u past zodat u zich kunt richten op uw klanten.

Hotelschoonmaak in afstemming met de hotelleiding

Het professioneel schoonhouden in de hotelketen zal moeten gebeuren op tijden dat hiertoe de mogelijkheid bestaat. Dit vraagt om een goede afstemming met de hotelleiding. Schoonmaakbedrijf Katwijk zal zorgen voor een goede communicatie tussen de leiding en onze schoonmakers.

Schoonmaakbedrijf Katwijk weet wat het is om hotels schoon te houden. Alert en op overeenkomstige afspraken worden kamers op tijd opgeruimd en grondig schoon gemaakt, wordt de keuken tijdens rustige uren van een flinke beurt voorzien en wordt onopgemerkt de publieke ruimten gereinigd.

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Hotelschoonmaak in de gang van een hotel.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat we op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan