Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Vakkundig kantoorschoonmaak van uw bedrijfspand

Interieurverzorging van bedrijven, oftewel kantoorschoonmaak, betekent een prettige werkplek voor uw collega’s, een schone receptie, sanitaire voorzieningen en frisse vergaderzalen om uw klanten te ontvangen. 

Schoonmaakbedrijf Katwijk biedt bedrijven alle schoonmaakdiensten voor kantoren die ze nodig hebben. Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over zodat uw pand altijd schoon is. Natuurlijk begrijpen wij dat uw kantoor hoogstwaarschijnlijk vertrouwelijke en persoonlijke informatie bevat, onze vakmensen zijn dus ook opgeleid om uw eigendom als privé te behandelen. Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over zodat uw pand altijd schoon is. 

Daarnaast denken wij graag mee en in overleg met uw wensen maken wij een schoonmaakplanning waarin de kwaliteit en resultaat perfect op elkaar is afgestemd.

Dit houdt in dat wij u voorzien van maatwerk dat bij u past zodat u zich kunt richten op uw klanten.

kantoorschoonmaak in Katwijk

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Waarom kiezen voor kantoorschoonmaak door ons?

Kantoorschoonmaak is onze specialiteit. Al onze schoonmakers hebben ervaring met schoonmaak en kantoorreiniging op alle niveaus, zodat uw kantoren elke keer grondig naar uw tevredenheid worden schoongemaakt. We bieden ook schoonmaakdiensten en onderhoud van gebouwen, waardoor uw bedrijf het gemak heeft van all-in-dienst voor al uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat we op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan