Glasbewassing

100% vlekvrij en 100% schone ramen

Benieuwd naar het overzicht van onze overige diensten? Download de flyer!

Vraag meer informatie aan

Wij hebben de oplossing voor ramen met kalkaanslag, cementsluier, ingebrand vuil en vlekken. Na onze behandeling zijn uw ramen weer als nieuw.

100% vlekvrij 100% schoon.

Telewash / Traditioneel

Met ons telewash systeem vanuit onze bedrijfsbussen wassen wij uw ramen tot en met de vijfde verdieping vanaf de grond voor een streeploos resultaat. Dat houdt in dat wij uw ramen inwassen met osmose water en daarbij natuurlijk uw kozijnen ook reinigen.

De vervuiling door uitlaatgassen, regenbuien, stof & zand en ingebrande vogel uitwerpsels verdwijnen na een grondige glasbewassing. Daarbij doen wij voorzichtig met uw schilderwerk en uw ramen om beschadigingen te voorkomen.

Wij doen glasbewassing voor zowel de zakelijke als particuliere klanten. Wij komen uw ramen graag zemen op de traditionele manier of op hoogtes tot 16 meter met telewash systeem en anders met hoogwerkers. Dit doen wij in Katwijk met een straal van 10 km. Woont u in de Bollenstreek en aanliggende dorpen dan zijn wij u graag van dienst.

Ramen van een gebouw die gereinigd worden.

Natuurlijke middelen

Ervaren personeel

Snelle diensten

Beste spullen

Waarom kiezen voor Glasbewassing door ons?

Al onze werknemers hebben jarenlange ervaring met het reinigen van ramen en het verbeteren van de schoonheid en het uiterlijk van gebouwen. We zijn geen nieuwelingen die proberen te zien wat het beste werkt. Door onze jarenlange ervaring weten we wat het beste werkt. We hebben op verschillende plaatsen in Zuid Holland met verschillende soorten ramen gewerkt. Wat de staat van uw ramen, betonnen oppervlakken of dakgoten ook mag zijn, wij hebben u gedekt.

Maatwerk dat bij u past

De dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Katwijk is gebaseerd op uw wensen. Dat zorgt ervoor dat wij op iedere vraag een antwoord heeft en samen komen we tot een werkbare oplossing voor beide partijen. Of het nu gaat om langdurige contracten of schoonmaken op uurbasis, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Wat bieden wij?

Grondige desinfectie

Grondinge dieptereiniging

Schoonmaak entree, trappenhuis en liften

Vloeronderhoud of tapijtreiniging

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u

Vraag meer informatie aan